Year:
--  
    Feb.2024
    02

    Тимчасові зміни в роботі центрального сервісного центру TP-Link.

    З 5 лютого 2024р. сервісний центр TP-Link за адресою м. Київ, проспект Берестейський 18, буде зачинений у зв’язку з виконанням ремонтних робіт у приміщенні. У разі необхідності звернення з питань гарантійного обслуговування просимо зв’язатися з нами за телефоном (044)590-51-77.

    Несправний пристрій, що підлягає гарантійному обслуговуванню, Ви можете відправити в сервісний центр, скориставшись кур’єрською службою «Нова Пошта».

    Отримувач

    ТОВ «Тіпі-лінк Юкрейн»

    Код ЄДРПОУ

    37469903

    Вид доставки

    За адресою

    Адреса

    м. Київ, проспект Берестейський, 18

    Отримувач

    представник сервісного центру

    Номер телефону

    (044) 590-51-77

     

    При здійсненні вашого відправлення та для дистанційного звернення до сервісного центру просимо врахувати наступну інформацію.

    У наявності повинні бути:

    • пристрій у повній комплектації;
    • коректно заповнений гарантійний талон;
    • розрахунковий документ (фіскальний або товарний чек, тощо);
    • супровідний лист з описом несправності та контактними даними для зворотної відправки (прізвище, ім’я, номер телефону, назва населеного пункту та відділення Нової Пошти).

    Отримавши Ваш пристрій, представники сервісного центру у разі потреби, можуть зв`язатися з вами для уточнення деталей. Після закінчення гарантійного обслуговування пристрій буде переданий кур’єрській службі «Нова Пошта» для повернення.

    ПРИМІТКА: При оформленні відправлень, контрагенти та клієнти повинні уважно перевіряти коректність інформації, що вказана у транспортній накладній. Відповідальність за правильність оформлення відправлення несе виключно відправник.

    From United States?

    Get products, events and services for your region.